10 Kasım 2014 Pazartesi

Yemek odasında beyaz!

Eğer ferah, renkli ve aydınlık bir salonunuz olsun istiyorsanız renkleri iyi kullanmalısınız. Beyaz yemek odası bu noktada imdadınıza yetişebilir...

Bizim kültürümüzde misafir çok önemlidir, başımızın tacıdır. Hatta kutsaldır; evimize gelen misafir, tanrı misafiridir. Onları ağırlamak için en güzel yemekleri yapar, en şık masaları hazırlarız. En başta kendinizi ve misafirlerinizi daha iyi ağırlamanız için en şık beyaz yemek odaları: Masanın bir kenarına ikili ya da üçlü bir kanepe veya masanın çevresine tek tek sandalyeler koyabilir, kırmızı ve beyaz renklerle romantik masalar hazırlayabilirsiniz.


Beyazın asaleti… Bu bembeyaz masaya uçuk pembe mumlarla ve çiçeklerle sıcacık bir hava katılmış. Avizeler tek kelime ile harika, bundan daha romantik bir yemek odası düşünemiyorum. Kırmızı, yeşil ve beyaz… Küçük abajurun loş ışığı… Artık arkadaşlarınızı çağırıp hoş sohbetler etmek size kalmış. Lila tonları da çok güzel. Lalelerin narin görüntüsü ile uçuş uçuş bir yemek odası.


Biraz modern, biraz klasik… Bu karışım her zaman çok hoşuma gidiyor. Hemen hemen aynı masanın değişik bir kullanımı… Masanın üstünde ki tüyler çok iyi fikir, hatta bence renkli de olabilirler. Daha modern çizgilerde ve kahve tonlarıyla vurgulanmış. Favori sandalye modellerimden biri… Halı çok şık…


Siyah ve beyaz… Avizenin yuvarlaklığı masayla hoş bir bütünlük sağlıyor. Retro stili çok şık bir yemek odası. Lamba ve duvar kâğıdı, dekorasyonu çok güzel tamamlamış. Tek kelime ile harika bir masa. Masanın üstündeki çiçek çok şık duruyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder