5 Kasım 2014 Çarşamba

Evinizdeki köşeleri nasıl döşeyeceğinizi biliyor musunuz?

İşte evinizdeki saklı köşeler için fikir önerileri...

Evinizdeki ne yapacağınızı, nasıl döşeyeceğinizi bilemediğiniz köşeler için bir fikir daha. İster koridorda olsun, ister salonunuzun bir köşesinde ya da yatak odanızda bu ikili her yerde çok şık duracak. Bir dresuar ya da şifonyer, yanına bir berjer koltuk veya sandalye.


Bu ikiliyi farklı şekillerde tamamlayabilirsiniz. Arka duvara bir tablo ve çiçekler, yanına da mumlar güzel bir çözüm olabilir. Ya da şık bir ayna ve abajur yine çiçekler ve dekoratif aksesuarlarla tamamlanabilir.



Ailenizin güzel anılarından bir fotoğraf köşesi de yapabilirsiniz. Bu fotoğrafta özellikle berjer koltuğun döşemesine dikkatinizi çekmek istiyorum. Beyaz biyeler daha doğrusu kontrast renkte biyeler koltuk döşemelerinde çok hoşuma gidiyor.


Salonunuzda ya da oturma odanızda bu köşeyi antika bir sekreterle şık bir çalışma köşesine dönüştürebilirsiniz. Berjer koltuk yerine burada olduğu gibi bir sandalye kullanarak da saklı köşenizi evinizin en şık köşesi haline dönüştürebilirsiniz. Güle güle oturacağınız mutlu bir yuva dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder