23 Kasım 2014 Pazar

Dekorasyonda komodin deneyin!

Çoğumuzun komidin diye bildiği komodini dekorasyonda kullanmanız evlerinize farklılık kazandıracaktır. Sizin için derlediğimiz örneklere bir göz atın...
Komodin yatak odalarının en küçük mobilya parçalarından biri olsa da odanızın şıklığında rolü büyüktür. Hem şık hem de kullanışlı olması önemlidir. Güne güzel başlamak için komodinin üzerine küçük bir vazoda çiçekler koymanızı tavsiye ederim. Sizi gülümseten, güzel hatırası olan bir fotoğrafınızı da çiçeklerin yanına iliştirebilirsiniz.



Komodinin üzerine asacağınız tablonun yüksekliğine dikkat edin. Tablonun yüksekliği baş ucu lambanızın boylarında olmalı. Komodinin üzerine yerleştirdiğiniz aksesuarlarınız karşıdan bakıldığında ‘V’ harfi şeklinde görünmeli.

Komodinin yüksekliğini yatağınızın yüksekliğine göre ayarlamalısınız, yataktan kolayca ulaşılabilecek yükseklikte ve uzaklıkta olmasına dikkat edin.



Çekmecesiz modellerde eşyalarınızı koymak için küçük kutulardan veya sepetlerden faydalanabilirsiniz. Klasik komodinler size göre değilse farklı eşyalarınızı komodin olarak kullanabilirsiniz. Örneğin: Eski bir sandık.



Ya da çocukluğunuzdan kalma ansiklopedileri dekorasyonunuza uygun olarak kaplayıp başucunuza komodin olarak yerleştirebilirsiniz. Peki, boy boy eski bavullara ne dersiniz?

(hürriyet.com.tr)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder