18 Kasım 2014 Salı

Yalnızlara özel yatak odası

Genç odası ya da yalnız yaşayan yetişkinler... Birbirinden şık bu tek kişilik yatak odası modellerine bir göz atın.

Yatak odasının en önemli mobilya parçalarından birisi de yatak başı komodinleridir. Burada da renkli, hoş bir sehpanın yatak başında kullanıldığını görüyoruz. Yatak kırlent yastıklarla daha canlı ve neşeli bir görünüm kazanmış.



Yatak klasik model bir komodin ile tamamlanmış. Abajur veya gece lambaları yatak odasının olmazsa olmazlarındandır. Yatak başına asılan ayna odaya ayrı bir derinlik katmış.

Bu fotoğrafta ki yatak karyolası çok şık. Yatak başına asılmış olan tablolar genç kız odaları için çok uygun. Oda kitaplık ve aksesuarlarla tamamlanmış. En sevdiğim renk kombinasyonlarından birisi de pembe ve kahve tonlarıdır.



Gri ve sarı tonlarını da birlikte çok uyumlu görünüyorlar. Yatak başında kullanılan duvar deseneri çok güzel görünüyor. Bu tip yapışkanlı desenleri yapı marketlerden temin edip, kolayca odanıza uygulayabilirsiniz.



Turkuaz renk odayı harika bir şekilde canlandırmış. Tek kişilik koltuk yatak odasında kullanabileceğiniz kullanışlı bir mobilya parçasıdır. Odanızın büyüklüğüne göre önüne bir de puf ekleyebilirsiniz.

Beyazın ağarlık kazandığı bu oda yazlık evler için çok hoş bir model olabilir. Mor ve pembe tonları odaya renk katmış. Çiçekler ve aksesuarlarla süslenen oda sade ama çok şık görünüyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder