14 Ocak 2015 Çarşamba

Kardashian’ın mütevazi evi

Kourtney Kardashian kardeşlerinin aksine mütevazı bir evde yaşıyor. InstyleHome!a röportaj veren Kardashian'ın evinde koç burcu oluşunun etkileri var.


Siyah beyaz kontrastın arasına serpiştirilmiş renkler bir bütünlük sağlamış... Duvardaki siyah beyaz şeritler odayı olduğundan daha büyük gösteriyor. Kourtney, vintage masa ve aksesuarlarla da kendi kişisel zevkini yansıtmış... Son derece özgün...


Bu oda herhangibir şeylerin konulduğu bir oda... Piano ailesinden kalma... Küçük pembe piano takımıda kız kardeşi Khole'nın çocukluğundan.. İlk başta istememiş ama sonradan pişman olmuş.


Yemek odasındaki masanın altın altlığı koç burcu olan Kourtney'in zevkini ön plana çıkarıyor. Siyah, gri, krem rengi ve altının kombini odaya sofistike bir hava katmış!


Oturma odası Kourtney'in favori odalarından... Genellikle uzun vakit geçirdikleri, dizi ve film izledikleri yer burası... Evini döşerken eşyaların rahat, sıcak olmasına dikkat etmiş... Çünkü arkadaşlarıyla bolca zaman geçirip, oyun oynadığı bir ortam hazırlamak istemiş.


Yatak odası oldukça sade... Siyahın ağırlığı burada da kendini hissettiriyor. Başta tamamen koyu olmasını istediğini söylüyor ama sonra tasarımcıların daha açık renk konusunda kendisini ikna ettiğini belirtiyor.

Kourtney, daha önce mutfak dekorasyonuna önem vermediğini söylüyor... Ta ki... Bir fotoğraf görene kadar. Altın kaplamalı dolap kapaklı fotoğrafı gördükten sonra yeni evinin mutfağını o şekilde döşemeye karar vermiş.

Penelope’nin odası bu sevimli yer... Bu odayı ilk başta baştan aşağı beyaz döşemek istemiş. Ama ilk olarak pembe duvar kağıdını alınca, odada pembe hakimiyet kurmuş. Kourtney'in favori odası burası... Bu odaya girince kendini mutlu hissediyor ve her şeyini tek tek kendi eliyle hazırladığını söylüyor.

Burası çocukların oyun alanı... Her şeyi yapmakta özgürler. Duvarın bir kısmı tebeşir boyasıyla boyanmış ve buraya yazılar yazıyorlar, bir şeyler çiziyorlar.


Bu ofisteki çalışma masası Kourtney'in babasına ait. Odadaki sandalyeler vintage ve kütüphanedeki kitapların hepsi ailesiyle ilgili. Hepsini tek tek boyayıp, dekoratif bir görüntü yaratmış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder