8 Mart 2016 Salı

Ağaoğlu’ndan Maslak’ta ev fiyatına ofis

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde ilk ofis bloku 0,99 faiz oranı, yüzde 10 peşinat ve yüzde 18 KDV avantajıyla satışa çıktı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projedeki konutların yüzde 90′ından fazlasını sattıkları bilgisini vererek, çok güzel ticari alanların olduğunu, onların da satış ve kiralama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Ofis bloklarını şimdiye kadar satışa çıkarmadıklarını dile getiren Ağaoğlu, ilk ofis blokunu mart başı itibariyle satışa açtıklarını belirterek “Ben ‘Ay sonuna kadar yüzde 80′inin satmalısınız’ dedim. CEO’muz ‘Hepsini satacağız’ dedi. Takım elbisesine iddiaya girdik” dedi.

AĞAOĞLU: “ALAN KARLI ÇIKACAK”

Ağaoğlu, satışa çıkan blokta toplamda 35 bin metrekarelik 258 bağımsız bölüm bulunduğunu kaydederek, bunun haricinde başka blokları da olduğunu söyledi. Satışa çıkan bloğun bireysel, orta ve küçük ölçekli yatırımcılara hitap ettiğini, büyük ofislerin de mevcut olduğunu ifade eden Ağaoğlu, Maslak’ta şu anda ofislerin metrekare fiyatının 5-6 bin dolar seviyesinde iken kendilerinin alana gerçekten getiri sağlaması için metrekare fiyatlarını KDV dahil 3 bin 500 dolar olarak belirlediklerini anlattı. Ağaoğlu, “Hayattaki prensibim kazan-kazandır. Kriz ortamları dahil Ağaoğlu’na yatırım yaptığında kaybettiği söyleyen insan yoktur. Alana mutlaka yüzde 30-40 kazanma imkanını sağladık. Çok özel imkanlarla hakikaten alanın kazanacağı, ihtiyacı olanın alıp çok güzel bir projede özel şartlarda çalışabileceği ofisler haline getirdik. Şu anda yüzde 25′i ön satışta satıldı.” Ağaoğlu, faiz oranını da fedakarlık yaparak yüzde 0,99 olarak belirlediklerini söyleyerek, yüzde 18’lik KDV’yi de kendilerinin ödeyeceğini ifade etti.

2016’DA TESLİM EDİLECEK

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Önder Halisdemir ise yatırımcılar için alırken kazanma felsefesini uyguladıklarını söyledi. Halisdemir, “Kullanıcılar için eşsiz bir ortam sunuyoruz. Bir taraftan doğa havası alacaklar bir taraftan iş dünyasının içinde olacaklar. Böyle bir mal yok hakikaten. Ev fiyatına ofis mi olur mesajıyla çok uygun fiyatlarla dönem yatırımı sağladık” dedi. Satışa çıkarılan ofislerin kendilerine ait terası olduğunu kaydeden Halisdemir, yüzde 10 peşin ödeme ile satılacak ofislerin 2016 yılında teslim edileceğini belirtti. Halisdemir, “İş aksının ve hayatın kesiştiği Maslak’ta metroya yürüme mesafesindeki konumunun yanı sıra Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakikalık uzaklıkta bulunan ofisler, Üçüncü Köprü bağlantı yollarına erişim anlamında da oldukça uygun bir konumda” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder