25 Mart 2016 Cuma

Konutta fırsat kapısı açıldı

67 şirketin katıldığı Cityscape Turkey Fuarı’nda yüzde 20’ye varan indirim ve özel ödeme seçenekleri konut alıcılarını bekliyor.


Türkiye gayrimenkul sektörünün son yıllarda uluslararası arenada sağladığı başarıları dev bir organizasyonla taçlanıyor.

Dünyanın en geniş kapsamlı, en prestijli ve en köklü gayrimenkul fuarlarından Cityscape’in, Türkiye’deki ilk organizasyonu dün kapılarını açtı. Yarına kadar açık kalacak Cityscape Turkey, yurtiçinden ve yurtdışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcı ve konut alıcılarından da büyük ilgi görüyor. 7 farklı ülkeden 67 katılımcının standlarıyla yer aldığı fuarı ziyaret etmek için 50’yi aşkın ülkeden 1000 yabancı ziyaretçi kayıt yaptırdı. Fuara Türkiye’den de binlerce kişinin katılması bekleniyor.

YÜZDE 20’YE VARAN İNDİRİMLER

Cityscape Turkey, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları için cazip fırsatlar sunuyor.
67 şirketin katıldığı ve dev projelerin tanıtımının yapıldığı Cityscape Turkey’e özel ödeme imkânları ve yüzde 20’ye varan artı indirimler bireysel yatırımcılara alırken kazandıracak. Firmalar özellikle peşin alımlarda fuara özel büyük indirimler yapıyor. Cityscape Turkey’de ilk kez satışa çıkarılacak bazı projeler de bireysel yatırımcılar için avantaj sağlayacak.
Cityscape’yi Türkiye’ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen fuarın bireysel yatırımcılar için önemli avantajlar sunduğunu belirterek “Gayrimenkul geliştiricileri fuar boyunca yüzde 20’ye varan indirimlerin yanı sıra ödeme kolaylığı da sağlayacak” dedi.

YERİNDE GÖREREK SATIŞ

Fuara gelen yabancı ziyaretçilerin fuar sonrası da İstanbul’da kalmaya devam edeceklerini belirten Sezen, “Ziyaretçiler fuar bitince hemen dönmek istemiyor. Fuarda bilgi aldıkları projeleri gidip görmek istiyorlar. Ayrıca firmaların bir kısmı fuar alanındaki ziyaretçileri proje alanına götürüp  yerinde görme şansı tanıyor” dedi. Sezen, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden önemli aile temsilcilerinin ve yatırım şirketlerinin de fuarı ziyaret etmesini beklediklerini söyledi. Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, inşaat ve gayrimenkul sektöründe devler arasına girmeyi başaran Türkiye’de organizasyon yapmaktan büyük heyecan duyduğunu vurgulayarak, “Cityscape Turkey konut alıcıları ve yatırımcılar için çok cazip özel fırsatlar sunuyor. Konut alacaklar fuara özel koşullarda gayrimenkulleriyle alırken kazanacak” dedi.

800′DEN FAZLA GÖRÜŞME YAPILACAK

CITYSCAPE, Türkiye gayrimenkul sektörünün son yıllarda odaklandığı yabancı yatırımcı konusunda da çok etkin bir çalışma yürüttü. Uluslararası arenada 15 yıllık fuar tecrübesi neticesinde oluşmuş kapsamlı ziyaretçi veri tabanını mobilize eden bir pazarlama kampanyası olan Cityscape Yatırımcı Programı (IHP-Investor Hosting Programme) ile yatırımların doğru proje ile buluşturulması hedefleniyor. IHP kapsamında 4 farklı Körfez ülkesinden ziyaretçiler ve 20’den fazla katılımcı firma arasında 800’den fazla yatırımcı ve katılımcının buluşması organize edildi. Bu yatırımcıların tüm konaklama, transfer ve toplantı masrafları sübvanse ediliyor.

FUARA ÖZEL BAZI İNDİRİMLER

*Eston İnşaat, Bahçeşehir’deki Eston Şehir Mahallem’de peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayacak.

*Ege Yapı mevcut indirimlerine ek yüzde 10 + yüzde 5’e varan indirim uygulayacak.

*AKSGRUP yüzde 25 kar garantisi verdiği ‘Focus İstanbul’ projesinin tanıtımını yapacak.

*Ofton Elysium projelerinde yüzde 13 indirim yapacak.

*Sur Yapı, Mirage, Marka ve Exen projelerinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yanı sıra tüm Cityscape Turkey ziyaretçilerine yüzde 10 ekstra indirim uygulayacak.

*Delta İzsiz Holding, Delta Deluxe projesinde Cityscape Turkey ziyaretçilerine özel yüzde 10 + 10 indirim uygulayacak.

*Metropol İstanbul projesi ticari ofislerini ilk Kez Cityscape Turkey’de satışa sunuyor.

*TGP, Cityscape Turkey Fuarı süreci içerisinde sınırlı kalmak kaydıyla Grand Tower ve Luxury Residence projelerinde peşin alımda yüzde 15’e kadar indirim,  vadelide  fuara özel yüzde 5 indirim imkanı sağlayacak.

*Siyahkalem’in KÖY/ Zekeriyaköy Projesi Cityscape Turkey’de, piyasada geçerli olanın oldukça altında bir oranla kredi kullanılabilecek. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla ortalama aylık 60 ay vade için yüzde 0,32 ve 120 ay için yüzde 0,70 oranları geçerli olacak.

*DKY İnşaat, DKY KARTAL,  DKY Sahil ve DKY ON projelerinde “Yüzde 10 peşin öde gerisini taşın öde” kampanyası uygulayacak.

*PNR Yapı Grubu, Cityscape Turkey Fuarı’na özel Dipsar Residence, Selamiçeşme Pınar Residence, Kent Residence, Mutlu Residence Projeleri’nde yüzde 5 indirim oranı sağlayacak.

*Alfalliance, Ataköy Residence’da fuara özel yüzde 5 indirim yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder