23 Şubat 2015 Pazartesi

Hayatınıza uyum sağlayan mutfaklar

Nolte Küchen; tasarımcıları tarafından geliştirilen ve kullanıcıların beğenisine hazırlanan Nolte NEO serisi ile 2015’te yine 1 numara olmaya devam edecek.

Nolte Neo Serisinde bulunan “Chalet”, “Salon” ve “Loft” modelleriyle evinizin salon ve mutfağını bir araya getirmeyi amaçlayan Nolte, 2015 Ocak ayında Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Ren nehri yanındaki ihtişamlı salonda yapmış olduğu Dünya Lansmanıyla NEO serisini tanıttı.

Neo serisinin sloganını “mutfakta yaşam için; Nolte mutfakları” diyebiliriz. Nolte Neo serisi vizyoner bir konsept ile mutfaklarımıza, hayatlarımıza yeni bir boyut kazandırıyor.

Nolte Küchen CEO’su Andreas Kuipers ve Nolte Neo ürünlerinin tasarımcısı Mike Meire Neo serisini anlatırken en önemli çıkış noktasını “dünyadaki değişime her açıdan ayak uydurabilmek” olarak belirtiyorlar.

Mutfaklarımızı Neo serisi ile daha çok kişiselleştirme imkanı bulurken, bir yandan tekdüzeliği de ortadan kaldırmaktayız.

Nolte Neo serisi de Matrix 150 sistemine göre tasarlanmıştır. Yine bütün modüller birbirleri ile kolayca kombinlenebilmektedir.
Neo serisinde kullanılan Kitaplıklar, metal açık raflar, şömine vecamekanlı dolaplar sayesinde alışılmadık elementlerle mutfaklara yeni bir boyut kazandırıyor.

Salon, Loft ve Chalet modelleriyle çok çeşitli ve sonsuz karakteristik kombinasyonlar mümkün olmaktadır.

Nolte Küchen olarak benimsediğimiz düşünce; “dünya değişiyor ve mutfaklar da dünya ile birlikte değişiyor”. Nolte NEO ile mutfaklarda yeni bir dönem başlıyor.

Artık mutfaklarımız daha uzun zamanlar geçirdiğimiz, evlerimizde daha çok iletişim kurduğumuz, dostlar ile buluşup güzel vakit geçirdiğimiz alanlar olmaya başladı.

Nolte Neo serisi; yeniden hayatımızı mutfaklarda yaşadığımız bir konsept olarak karşımıza çıkıyor. Yenilikçi tasarım, daha geniş yer anlayışı ve esnek modüler sistem sayesinde herkese yaşam tarzına uygun konsepte sahip olmasına olanak veriyor.

Nolte için bir evin en önemli yeridir mutfaklarımız.
En çok vakit geçirdiğimiz yer, ailemiz, arkadaşlarımız ile buluştuğumuz, yemek pişirdiğimiz, yemek yediğimiz, güzel vakit geçirdiğimiz yerdir mutfaklar.

Bazen kavga edip barıştığımız yer, bazen de kitap okuduğumuz ve düşüncelere daldığımız yerdir. Sakin ve gizem dolu bir günümüzün ritmini belirleyen yerdir mutfak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder