8 Eylül 2016 Perşembe

Anadolu’daki ilk projesini Dubai’de görücüye çıkardı

Dubai Cityscape Global fuarına İstanbul’da hayata geçirdiği 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Anadolu Yakası’ndaki ilk projesini de görücüye çıkardı.


Dubai Cityscape Global fuarına 330 metrekarelik stantla katılan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları 
Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office ve ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ile Tema İstanbul projelerini tanıttı.

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir'i de ilk kez Dubai'de vitrine koyan Artaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya fuarda toplam 3.5 milyar dolar değerindeki projeyi lanse ettiklerini belirtti.

ÜMRANİYE'YE 2 BİN KONUT

Hali hazırda 2 bin 500 konutun satışını sürdürdüklerini ifade eden Çetinsaya, Ümraniye'de 2 bin konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi. Dubai Cityscape fuarına katılımda öncelikli amaçlarının Türkiye'nin potansiyelini ve Türk inşaat sektörünün gücünü yabancı yatırımcılara tanıtmak olduğunu ifade eden Süleyman Çetinsaya, “Körfez bölgesinin yatırımcıları Türkiye'ye çok sıcak bakıyor. Yatırımcıların bu yaklaşımının iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgeden bugüne dek tüm projelerimize talep aldık. Bizleri İstanbul'da ziyaret eden ve projelerimizden konut-ofis alan gruplar oldu” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder