8 Eylül 2016 Perşembe

Ülkemiz için buradayız, satışı ikinci plana attık

SeaPearl Ataköy ile uluslararası platformlarda boy gösteren Kuzu Grup, Dubai Cityscape’de yabancı yatırımcılar ile sıcak temas halinde...


Konuyla ilgili fuarda gazetecilere değerlendirme yapan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Körfez bölgesindeki yatırımcılara Türkiye'nin güçlü bir demokrasiye ve yükselen ekonomiye sahip güvenli bir liman olduğunu anlatıyoruz. Bu yıl ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda” dedi.

BAYRAMDAN SONRA GELECEKLER

Yabancı konut alıcısına Türkiye'de oturum ve vatandaşlık hakkı verilmesine yönelik çalışmaları hatırlatan Kuzu, “Körfez yatırımcısı için İstanbul her zaman prestijli bir yer oldu. Bunun uzun yıllar devam edeceğini düşünüyorum” diye konuştu. SeaPearl Ataköy'ün denize yakınlığı, ulaşım kolaylığı ve mimari dizaynı nedeniyle yabancı yatırımcılar tarafından tercih edildiğini kaydeden Kuzu, “Geçtiğimiz sene konut sattığımız yatırımcılar bu yıl da yakın dostlarına projemizi göstermek için fuara davet etmişler. Bu gelişmeler bizler için çok önemli. Bayram tatilinden sonra birçok yabancı yatırımcıyı ülkemizde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı. SeaPearl Ataköy'deki otel ve rezidans biriminin Jumeirah Group tarafından işletilecek olmasının bu yıl projeye olan merakı daha da artırdığını söyleyen Özen Kuzu, “Nisan ayında duyurduğumuz işbirliğimiz özellikle yabancı yatırımcı üzerinde büyük yankı uyandırdı. Bu durumu bu yılki fuarda daha iyi anlama imkanı bulduk” dedi.

SeaPearl Ataköy ile ilgilenen yabancı yatırımcılarla iletişimlerini koparmadıklarını söyleyen Kuzu, “Geçtiğimiz yıllarda fuarlarda kurduğumuz bağlantılarla satış gerçekleştirdik. Bu yıl da yine böyle olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. (Sözcü)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder