4 Eylül 2016 Pazar

Acun Ilıcalı Miami'de 6 milyon dolara malikane satın aldı

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Miami zenginlerinin ve sosyetesinin arasına katıldı. Ilıcalı, Palm Island bölgesinde 6 milyon dolara (18 Milyon TL) peşin ödeme yaparak ultra lüks bir malikane satın aldı.


Ilıcalı'nın komşuları arasında Kim Kardashian, Barbara Walters, Gabrielle Anwar, Al Capone, Enrique Iglesias, Anna Kournikova gibi ünlü isimler yer alıyor. Malikane 650 metrekare büyüklüğünde, 5 yatak odası, profesyonel mutfağı, özel ev sineması ve şarap mahseni bulunuyor. Ayrıca arka tarafta büyük bahçesi, bakıcılar için müştemilat evi ve otopark alanı da yer alıyor.


Evin değerinin 10 milyon dolar olduğu öğrenilirken, ev sahibi acil ihtiyacı yüzünden malikanesini satmak zorunda kalmış. Acun Ilıcalı da peşin para verince indirimden faydalanarak malikanenin yeni sahibi olmuş.Denize sıfır olan malikanenin yanında özel iskele ve tekne park alanı da bulunuyor. Ana kapı dışında malikaneye tekneyle de giriş yapılabiliyor.

İş sanat dünyasında ev ve villa satışlarıyla tanınan Türk emlak şirketinin sahibi Banu Enes, malikanenin Palm Island bölgesinin en değerli mülkü olduğunu belirtiyor. Enes, geçtiğimiz haftalarda da 350 bin dolara manken ve oyuncu Tolgahan Sayışman'a da Miami'de bir ev satmış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder