15 Aralık 2014 Pazartesi

Yeni yıl için aradığınız her şey Crate and Barrel’da

Crate and Barrel, her zevke hitap eden hediye seçenekleri, yılbaşı sofraları için şık yemek takımları ve ev aksesuarları ile yeni yıl alışverişlerine keyif katıyor.

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yeni yıl için hediye alışverişlerini keyfe dönüştürüyor.

Yaşam alanları A’dan Z’ye tamamlayan ürün çeşitleri ve birbirinden renkli yılbaşı süsleriyle yeni yıl coşkusunu evlere taşıyan Crate and Barrel, anne-babanıza, yakın dostlarınıza, eş ya da sevgilinize özel hediye seçenekleriyle, yeni yılda da sevdiklerinizi mutlu etmenize yardımcı oluyor.

Yeni yıl için babanıza keyifle televizyon izleyebileceği bir koltuk ya da içeceklerini zevkle hazırlayabileceği bar ve kokteyl gereçleri, annenize mutfakta sevgiyle hazırladığı yiyecekleri sunabileceği aksesuarlar ya da akşamları likör keyfine eşlik edecek kadehler alabilirsiniz. En yakın dostlarınıza her tatlı sohbette sizi hatırlaması için pasta tabağı, fondü seti ya da evinin baş köşesinde dostluğunuzun simgesi olacak bir ayna ile bu yılı unutulmaz kılabilirsiniz.

Dilerseniz sevdiklerinizi, yeni yıl hediyelerini kendi zevk ve ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri Crate and Barrel hediye kartı ile mutlu edebilirsiniz. Sevgilinize veya eşinize Crate and Barrel’ın dünyasından her ihtiyacına yönelik bir hediye seçebileceğiniz gibi, bu yıl bir değişiklik yaparak ikinize özel bir hediye de alabilirsiniz. Kalpli şampanya kadehleri ile kutlamalarınızı renklendirebilir veya cips&sos seti ile baş başa sinema akşamlarınıza keyif katabilirsiniz. Dilerseniz yeni yılın ilk sabahına yeni nevresim setiniz veya yatak örtünüzle de uyanabilirsiniz.

Yeni yılı karşılarken, size tüm yıl huzur veren evinize de bir hediye almayı unutmayın! Hazırladığınız lezzetleri sunmak için şık servis tabakları, oturma odanıza şıklık katacak bir vazo ya da renkli yastıklar ile yaşam alanınızın atmosferini yepyeni bir yıla hazırlayabilirsiniz. Yılbaşı partilerinin başrol oyuncusu punch’ı misafirlerinize ikram edebileceğiniz şık bir punch damacanası ve özel çanakları gibi evinize özel bir hediyeyle de yeni yıl coşkusunu tüm yıla yayabilirsiniz.

İlham veren hediye seçenekleriyle Crate and Barrel, yeni yıla coşkulu bir başlangıç yapmak isteyenleri Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarında bekliyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder