15 Aralık 2014 Pazartesi

İşte 2015'in trend rengi

2015'in en moda renklerini her yerde göreceğiz. Siz de hızlı davranıp evinizde trendi yakalayabilirsiniz.


Yeni yıl gelmeden dekorasyonunuzda farklılıklara gidecekseniz, yılın trend renklerine göz atın.

Sonbahar aylarında özellikle evimizde son düzenlemeler yapılır ve yıl boyu huzurlu bir yuvada yaşamak için dekorasyonda değişikliklere gidilebilir.

Siz de bugünlerde dekorasyonda yenilikler düşünüyorsanız, 2015'in moda renklerini seçebilirsiniz.

Renk uzmanları bu yıl da yıla damgasını vuracak renkleri belirdi. 2015'in moda renkleri öyle sıradan renkler değil. Evinizde kullandığınızda da farklı ve şık bir hava yaratacak bu renkler hangileri?

Dünyaca ünlü renk uzmanı Pantone ve moda duayenlerine göre bu yıl en çok göreceğimiz renkler arasında badem ezmesi, koyu maun, menekşe, kırmızı dalya, liman mavisi, bağ yeşili, dağ lalesi moru, gümüş ve gül pembe renkleri olacak.
Ev dekorasyonunda bütünsel olarak tutarlılık gerekirken, detaylarda farklılık elbette çok önemli. Farklı renkleri yaşam alanlarında kullanmak sizi kışın boğuculuğundan da koruyacaktır.


2015'e damga vuracak bu renkleri duvar kağıdı ya da boyasında kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda mobilyalarınızda da bu renkleri kullanabilirsiniz.

Aksesuarlarda da farklı renklerin ahenginden yararlanabilirsiniz. Köklü bir değişikliğe gitmeyekseniz küçük parçalarla evinize kolaylıkla farklılık katabilirsiniz.
Bu süreçte dikkat etmeniz gereken nokta, evin ya da belli bir odanın aurası için seçtiğiniz temel konseptin dışına çıkmamaktır. Gerisi ise sadece sizin zevkinize kalmış.

Bengü Öner - Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder