7 Haziran 2016 Salı

AY-SE Yapı’dan Kurtköy’e proje

Vogue Kurtköy, metro ve havaalanına yakın konumu ve sunduğu yatırım fırsatı ile dikkat çekiyor.

İstanbul'un yükselen yatırım değeri Kurtköy'de, AY-SE Yapı güvencesiyle hayata geçen Vogue Kurtköy çok özel lansman fiyatları sunuyor.

Sıfır peşinatla, 120 ay ödemeli 130.000 TL kredi ile kalanı teslimde ödeniyor. Kurtköy'de mükemmel avantajlarla, kusursuz bir yaşam başlıyor.

Vogue Kurtköy, hızlı gelişimiyle İstanbul'un dikkat çeken bölgelerinden biri olan Kurtköy'de, mükemmel bir yatırım fırsatını başlatıyor. Vogue Kurtköy, benzersiz lokasyonundaki yüksek kira getirisi ile İstanbul'da yaptığınız yatırıma kısa zamanda geri dönüş alabilme imkanı sunuyor. Yatırımı ile kazanç vadeden Vogue Kurtköy, lansman fiyatları ve avantajlı ödeme koşulları ile Kurtköy'ün dikkat çeken projelerinden biri oluyor.

Vogue Kurtköy; metro durağına komşu konumuyla, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 km, TEM otoyoluna 2 km, Viaport AVM'ye 2 km ve Pendik Marina'ya 11 km mesafede bulunuyor. Metropol yaşamının kalabalığından uzak bir hayat sunan Vogue Kurtköy'de, şehrin tüm arterlerine tek taşıtla ulaşılabiliyor.

Ayrıcalıklı Yaşam

İyi bir gelecek ve yatırım imkanı sunan Vogue Kurtköy'de 63 m², 64 m² ve 66 m²'lik 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Geniş ve ferah olma özelliklerine sahip olan 1+1 daireler, bölgenin yaşam konforu kavramını değiştiriyor. Vogue Kurtköy ile bölgenin standartları yükseliyor, konforlu yaşam yeni moda oluyor. 6000 m² alan üzerinde 3 blok ve 243 daireden oluşan projede fitness salonu, sauna, kapalı ve açık havuz ile tüm konut sakinlerinin sağlıklı bir yaşama adım atmalarını sağlıyor. Vogue Kurtköy'ün hemen altında bulunan 3000 m² alana kurulu 13 ticari alan ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği üniteler yanı başlarında oluyor.

İşlevsellik ve yaşam konforu üzerinden kurgulanan Vogue Kurtköy'ün tüm teknik detaylarında son teknoloji ve en kaliteli malzemeler kullanılıyor. Kurtköy'de yaşam kavramını yeniden yorumlayan, ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralayan Vogue Kurtköy, tasarımda da yepyeni bir moda yaratıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder