9 Mayıs 2016 Pazartesi

Teknik Yapı Evora Denizli’yi tanıttı

İstanbul'da arazi stokunun tükenmesi ve arsa fiyatlarının yükselmesi markalı konut üreticilerini Anadolu'ya yöneltiyor. Bugüne kadar İstanbul'da 17 bin konut inşa eden Teknik Yapı da Denizli projesiyle Anadolu’ya açıldı.

İnşaat firmaları İstanbul'daki arazi sıkıntısı nedeniyle Anadolu'da sanayi, ticaret ve turizmin hareketli olduğu şehirlerde proje geliştirme kararı aldı. Bu çerçevede, Teknik Yapı da 1500 konutluk Evora Denizli projesiyle Anadolu'ya adım attı.

Emlak Konut GYO'ya ait 115 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek “Evora Denizli” iki eğitim, iki ticaret ve altı konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselde yükselecek. Bin 500 konutun yer alacağı projede ortalama metrekare fiyatı 2 bin 850 lira olarak belirlenirken toplam 750 milyon lira hasılat hedefleniyor.

DENİZLİ ÜÇÜNCÜ SIRADA

Merkezefendi ilçesinde hayata geçirilen Evora Denizli‘nin tanıtım toplantısında konuşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, projenin şirketleri için önemine değinerek, Anadolu’ya açılımın ilk adımının bu şehirde başlamasının tesadüfi olmadığını söyledi. Durbakayım, bu şehirdeki çalışan oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu, burada kaliteli konut alma potansiyeli bulunduğunu anlattı. Durbakayım, “Son 10 yılda inşa ettiğimiz konutların satış dağılımında İstanbul ve Ankara’dan sonra Denizli’nin üçüncü sırada yer alması da Anadolu’ya açılmak için ‘Neden Denizli?‘ sorusuna verilebilecek bir diğer cevap” diye konuştu. Anadolu’ya açılarak İstanbul’daki yüksek fiyat artışı sıkıntısını aşmak istediklerini belirten Durbakayım, Anadolu’ya açılma stratejilerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

BAŞKA ŞEHİRLER DE OLACAK

Projedeki konutların lüks olmasına rağmen fiyatlarının avantajlı ve düşük olduğundan bahseden Durbakayım, “İstanbul’da ortanın altı veya alt gelir grubu için üretilen dairelerle aynı fiyata satılacak. Denizli’de alt gelir grubu fiyatıyla şehrin en önemli lokasyonu diyebileceğimiz yerde proje üretiyoruz” dedi.

Projelerinden konut alanların kısa sürede yüzde 40, hatta yüzde 50’lere varan oranlarda, kazançlı çıktığını belirten Durbakayım, “Bunu Denizli‘de de devam ettirmek için bu şehre özel rekabetçi ve uygun fiyat politikası uygulayacağız.Denizli‘deki insanların yaşam tarzına uygun olarak geliştirdiğimiz projedeki mimari ve satış sonrası hizmet kalitesine güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

LANSMAN ÖZEL KAMPANYA

Evora Denizli için yapılan ön talep başvurusunun bine yaklaştığı bilgisini veren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, lansman dönemine özel ödeme kampanyası başlattıklarını belirtti. Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulandığını kaydeden Durbakayım, “Yüzde 1 peşinat ile ev de sahibi olunabilen projemizde ilk 3 yılı sadece faiz ödemesinden oluşan ödeme planı veya 36 ay sıfır faizli ödeme planı da tercih edilebiliyor” dedi.  Durbakayım, 150 dönümlük proje arazisinin yüzde 75’inin yeşil alan olacağını kaydederek, proje içerisinde 8 ve 5 biner metrekarelik iki park alanı olacağını aktardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder