7 Nisan 2015 Salı

Saloni’den heyecan verici 2015 koleksiyonu

İnegöl Mobilyası’nın öncü markalarından Saloni Mobilya, Akılı Mobilyalar felsefesi ile tasarladığı heyecan verici 2015 koleksiyonuyla mağazalarda misafirlerini ağırlamaya başladı.


Türkiye genelinde 9 kurumsal mağazası ve 60 satış noktasında tüketicisi ile buluşan Saloni Mobilya,  baharın canlandırıcı gücünü anımsatan renk ve desenleriyle 2015 sezonunda da yine en çok tercih edilen marka olmayı hedefliyor.

Saloni’nin 2015 koleksiyonu, modern efektlerle vintage ve klasik detayların iç içe geçtiği yeni sezon tasarımlarında kullandığı yağ ve zümrüt yeşilinin tonları, kök kahve ve nude tonları, doğayı adeta evinizin içine taşıyor. Saloni tasarımcıları tarafından günümüz trendlerine uygun, özel olarak tasarlanan desenler ve renkler,  doğanın huzur veren ritmini yaşam alanlarına dönüştürüyor.  Saloni  mobilyanın oluşturduğu her zevke uygun, birbirinden şık ve renkli konseptleri mağazalarda sahiplerini bekliyor.

Her Yaşa ve Her Zevke Uygun Benzersiz Saloni Konseptleri Mağazalardaki Yerini Aldı

Her yıl, en gözde trenleri takip ederek birbirinden şık, konforlu ve işlevsel tasarımları, tamamlayıcı zarif ve rengarenk aksesuarlarla tamamlayarak konsept mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunan Saloni Mobilya, 2015 koleksiyonuyla da her yaşa ve zevke hitap edecek.

Sıcak ve samimi pastel tonlarının hakim olduğu “Country ZEN” ve her daim baharı yaşamak isteyenler için modası hiç geçmeyen çiçek motifleriyle “Country Nile”  modelleri ile huzurun ve konforun başrol oynadığı yaşam alanları göze çarpıyor.  Modern etkiden vazgeçemeyenler için minimalist detayların hakim olduğu, konforlu bir konsept olan  “Modernity Conrad” ve “Modernity Cadillac” ile geçmişten gelen vintage ruhuyla evlerinde sıcak esintileri tercih edenler için “Vintage Aspendos Aston”  ve “Vitange Boston” şık birer seçenek oluyor.


Renklerin gücünden ilham alarak tasarlanan ve zıtların uyumu ile evlere enerji veren “Pop&Color Serisi  Bulgati, X6 ve Tempo” modelleri, özellikle gençlerin tercihi olurken, sofistike ve ışıltılı altın detaylarının hakim olduğu “Luxery Serisi Boston, Bellis, Kiev”daha üst yaş grubunun tercihi olarak dikkat çekiyor.

Akıllı Kadınların Akıllı Tercihi; Saloni Mobilya

Akıllı Mobilyalar felsefesi ile değişen ihtiyaçlara göre akılcı çözümler sunan Saloni Markasının 2015 yılı koleksiyonu, kumaş seçimiyle de yine iddialı... Kolay temizlenen, anti bakteriyel, şık ve kaliteli güderi efektli kumaşlar, naturel dokulu kumaşlar,  göze hitap etmenin yanı sıra dokunma duygusuna da hitap ederek, konforlu mekânların mimarı olacak.

Renk, desen ve malzeme detaylarının yanı sıra, yeni ve akılcı çözümlerle müşterisinin beğenisine her yıl yeni modeller sunan Saloni Mobilya, hem alırken hem de kullanırken çoklu fayda hesabını yaparak ürettiği özel modellerine bir yenisini daha ekledi.  2015 koleksiyonunun gözde parçası olarak modüler ürün grubu arasındaki yerini alan yepyeni koltuk tasarımı “TEMPO”,  en dar mekânlar için en akıllı çözüm olacak. Türkiye’nin en dar koltuğu Tempo,  80 cm derinliği ve yatak olabilme özelliği ile konforlu bir seçim olarak mağazalarda tüketicilerinin beğenisine sunuluyor. Saloni Mobilya akıllı kadınların akıllı tercihi olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder