13 Ağustos 2016 Cumartesi

Tepe-Mesa da konut seferberliğine katıldı

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak ve ekonomiye katkı sunmak için başlattığı yüzde 20 peşin 0.70 faiz oranı, 120 ay vadeli satış kampanyasına Tepe-Mesa ortaklığı da Ankara’da hayata geçirdiği Park Mozaik projesiyle dahil oldu.


31 Ağustos tarihine kadar arasında geçerli olacak kampanya “Gücümüzü ülkemizden alıyoruz” sloganıyla hayata geçti. Tepe Genel Müdür Yardımcısı Murat Ankara ile Mesa Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu kampanyaya ilişkin yaptıkları ortak açıklamada “Hep daha ileri giden ülkemizin geleceği çok daha aydınlık, çok daha güçlü olacak. Tepe ve Mesa olarak bütün enerjimiz ve gücümüz bu inancımızdan geliyor. Bu benzersiz fırsatlarla Park Mozaik kampanyasına başlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

FİYATLAR 680 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Yaşamkent'te toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Park Mozaik'te daire fiyatları 680 bin liradan başlıyor. Park Mozaik projesi, 3'ü kule ve 10'u yatay olmak üzere, toplam 13 blokta, 885 konuttan meydana geliyor. Projede büyüklükleri 92 ile 240 metrekare arasında değişen 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 ve 6+1 konut tiplerine yer verildi. Teslimat tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen projede daire sahiplerinin her ihtiyacına cevap verecek sosyal alanlar bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder